beauty blog

Zin in een magische touch voor jouw make-up?
Dankzij de tips van Tiboudnez krijg je make-up een extra glowy effect voor een glamorous night out.

 

Volg de gids...

 


Stap 1
Begin met het aanbrengen van de oogschaduwbasis Sheer op het volledige ooglid.

 

Stap 2
Breng nadien de long-lasting lustrous oogschaduw Célébration aan: dit zal de basis worden van jouw oogmake-up.

 

Stap 3
Creëer een dégradé met de oogschaduwkant van de eyeliner&oogschaduwstick Black/smoke. Blend zachtjes om de kleuren in elkaar over te vloeien.


Stap 4
Herhaal de vorige stap op de onderste wimperlijn.

 

Stap 5
Tijd voor de eyeliner! Neem de andere kant van de eyeliner&oogschaduwstick om een klein/fijn lijntje te teken op de bovenste wimperlijn.Stap 6
Maak de look af met een laagje Volume Mascara. Feeërieke make-up, magische make-up!

 

Wie houdt er nu niet van het vallen van de bladeren, gezellige avonden bij kaarslicht, een streepje zon door de gekleurde bomen? De herfst is een mooie, gezellige periode en daar hoort een passende make-up look bij. Dankzij Yanna, beautyblogger van makeupforwomen.be geniet je in schoonheid van de herfst!

 

Volg de gids ...

 


Stap 1
Begin met het aanbrengen van de witte kleur van het NYC-baked eyeshadowpalette ( bovenste rij, 3de kleur) op het bewegende ooglid als basis.  


Stap 2
Daarna een beige kleur van hetzelfde palette (bovenste rij, 2de kleur) om in de crease aan te brengen.


Stap 3
In de buitenste hoek van het bewegende ooglid breng je vervolgens een donkerbruine baked eyeshadow (onderste rij, 2de kleur) aan.


Stap 4
Zorg ervoor dat alle kleurtjes mooi in elkaar overlopen en dat er geen strakke lijnen meer te zien zijn. Dit kan je gemakkelijk doen door goed te blenden. Werk de herfstlook af met de cream eyeliner Coffee en een laagje van de Beautifully Bare Defining Mascara. Breng de bruine eyeliner ook aan op de waterlijn voor een intense look.


Stap 5
Breng op de onderste wimperrand wat grijze oogschaduw van het NYC palette (onderste rij , 3de kleur) aan. Voor de durvers onder ons: breng nog wat valse wimpers aan voor een iets opvallendere look!


Stap 6
De lippen kun je het lipkleurtje Rich Raspberry geven voor de ultieme fall in love-look. 

 

Ben jij ook zo in love met de herfst? Wat is jouw lievelings herfst-look?

De bladeren beginnen oranje te kleuren, het wordt 's avonds al vroeg donker ... Halloween staat voor de deur!

Sara van beautyblog Oohlablush.be laat ons zien hoe je voor deze griezelgelegenheid een perfecte draagbare, maar tegelijkertijd scary make-up kunt dragen.

Volg de gids ...

 

 


Stap 1: nadat je eerst een oogschaduwbasis hebt aangebracht, kun je daarna met de Studio Crease Brush een nude-kleur van het Cool Beauty Eyes Book aanbrengen in de crease.


Stap 2: breng daarna een oranje oogschaduw van hetzelfde Beauty Eyes Book aan te beginnen in de buitenste ooghoek naar het midden toe.


Stap 3: Vervolgens nemen we een diepblauwe oogschaduw van het Beauty Eyes Book en brengen we deze aan naast de oranje kleur van het midden naar de buitenste ooghoek toe.


Stap 4: breng daarna nog een zwarte kleur aan in de buitenste ooghoek, op de diepblauwe kleur.


Stap 5: blenden ... blenden en nog eens blenden zodat je een mooie kleurovergang verkrijgt.


Stap 6: zwarte eyeliner en een laagje zwarte mascara is onmisbaar bij deze Halloween look.


Bibber en beef in stijl op Halloween dit jaar. Hoe ga jij Halloween vieren?

 Ontdek hier dé hottest najaarstrends en wees stralend ... de hele herfst lang. Dankzij e.l.f. wordt het een alles behalve sombere herfst.

 

Mascara, mascara en nog eens mascara


De onmisbare product in jouw herfstmake-up stash. Breng iedere dag mascara aan, zowel op de bovenste als de onderste wimpers. Wees niet zuinig, een paar laagjes kunnen geen kwaad.

 

Vino


Wijnrode oogschaduw is deze herfst niet weg te denken. Doe je ogen spreken en waag je aan deze smakelijke kleur. Eyes on you! Werk af met een opvallende eyeliner en een paar laagjes mascara.

 

Orange of Berry lips


Voor de lippen heb je dit najaar de keuze tussen fel Oranje of herfstige Berry lips ... Daar kun je niet van onderuit.

 

Blauw, kan en mag!


Zoals ook in de kledij is blauw opnieuw heel erg draagbaar. Combineer je blauwe outfit met blauwe oogschaduw en eyeliner. Hou het dan wel somber qua lipmake-up.


Wat is jouw make-uptip voor dit najaar?