Onze filosofie

img

DE FILOSOFIE VAN EYES LIPS FACE

DE TOONAANGEVENDE COSMETICA WEBSITE

e.l.f. : DE ONONTBEERLIJKE INITIALEN VAN SCHOONHEID

e.l.f., de afkorting van eyes lips face – ogen, lippen, gezicht –de toonaangevende website voor cosmeticaproducten in Nederland, België, Frankrijk, de Verenigde Staten, Groot-Brittannië....

EEN SIMPEL MAAR
REVOLUTIONAIR CONCEPT

EyesLipsFace, de ontmoeting tussen de New Yorkse make-up visagist Scott Vincent Borba en zijn zakenpartner.
Hun idee, simpel maar revolutionair: een cosmetica lijn van vernieuwende schoonheidsproducten van hoge kwaliteit... aan onklopbare prijzen.
EyesLipsFace zag het licht in de VS in 2004 en is vandaag een gewaardeerd fenomeen in onder andere Frankrijk, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Groot-Brittannië.

SCHOONHEID VOOR IEDEREEN

De meest gerenommeerde tijdschriften staan achter de cosmeticaproducten van e.l.f. vanwege de kwaliteit en het uitgebreide assortiment producten, kleuren en stijlen. Minerale poeders, foundations, lippenstiften, gloss, oogpotloden, eyeliners, mascara’s, French manicure-kits, nagellak... e.l.f. heeft alles om schoonheid eenvoudig en toegankelijk te maken.

MEER DAN 700 KWALITEITSPRODUCTEN… VANAF 1 EURO!

Ontdek meer dan 700 trendy en glamoureuze producten… waarvan het grootste deel voor 1€ verkocht worden, om in een oogwenk van look te veranderen. Deze lage prijzen zijn het gevolg van verschillende factoren... Dankzij minimale algemene kosten, lage marketingkosten, doordachte verpakkingen en de keuze voor een economisch model met lagere marges, betalen de klanten van e.l.f. enkel voor het product zelf..

MINDER DAN 48 UUR

Mits de producten voorradig zijn, wordt elke bestelling binnen de 48 uur verzonden.

SITE IN THE CITY

e.l.f. is meer dan een webshop alleen. Het is een ontmoetingsplaats voor klanten, een plaats waar men hun meningen kunnen uitwisselen, een site vol adviezen & tips. Ontdek ons ook in de Sociale Media: Youtube, Pinterrest, Facebook en Instagram!

GETEST EN GOEDGEKEURD

De producten van e.l.f. zijn massaal goedgekeurd door de Franse en Amerikaanse vakbladen. Zij hebben onze cosmeticaproducten getest en vergeleken om hun kwaliteit vast te stellen.

DIERENPROEFVRIJ
EN 100% CONFORM

e.l.f. test niet op dieren… en geen enkel product bevat dierlijke bestanddelen. De samenstelling van alle e.l.f. producten wordt duidelijk vermeld en is conform aan de Europese wetgeving.

VEILIG BETALEN

e.l.f. garandeert een veilige betaling via de services van de bank BNP en via Paypal, conform aan de verschillende Europese richtlijnen.