AVV (algemene verkoopvoorwaarden)

https:/www.eyeslipsface.nl/ is een elektronische handelsplaats op Internet, open voor iedere internetgebruiker. Hij wordt door de vennootschap ELF BENELUX uitgegeven, Personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een kapitaal van 1.000 Euro, waarvan het hoofdkantoor gelegen is op ZAC des Repdycks 13 rue de l'Abbé Grégoire 59760 Grande-Synthe, ingeschreven op het RNCS Duinkerk onder het nummer 808.905.673.

Artikel 1 - Definitie

Door een bestelling te plaatsen bij www.eyeslipsface.nl verklaart u akkoord te zijn met de algemene verkoopvoorwaarden. De Algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle artikelen uit het e.l.f. assortiment en op elke reservatie/bestelling die de klant plaatst bij eyeslipsface.nl. De klant aanvaardt dat deze voorwaarden, als enige van toepassing zullen zijn, met uitsluiting van zijn eigen algemene of specifieke aankoopvoorwaarden, ook als deze zouden bedingen dat zij als enige van toepassing zijn.

Artikel 2 - Online aankopen

De klant heeft de mogelijkheid om artikelen uit het e.l.f. assortiment online aan te kopen.

De aankoop komt tot stand na ontvangst van de volledige betaling op de website van e.l.f.

De artikelen worden thuis bij de klant geleverd.

De klant heeft de keuze tussen de volgende betaalwijzen: krediet kaart (Masterkaart/VISA), Paypal, Ideal en overschrijving

In geval dat s.a.r.l. ELF BENELUX de bestelde artikelen niet kan leveren,biedt deze de klant een vervangingsartikel aan van de zelfde waarde of een terugbetaling binnen een termijn van 15 tot 30 dagen.

De klant is zelf verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid van zijn of haar gegevens.De s.a.r.l. ELF BENELUX zal niet verantwoordelijk zijn als de bestelling hierdoor niet geleverd kan worden of verloren gaat.

Artikel 3 - Prijzen en aflevering

Alle vermelde prijzen zijn steeds in euro inclusief BTW en zijn geldig voor Nederland.

De deelname van de klant in de vervoerskosten bedraagt slechts € 6,95. De bestelling wordt aan de voordeur afgeleverd.

Voor een bestelling van minimum 60€ op https://www.eyeslipsface.nl door Chronopost in Nederland aangeleverd zijn de vervoerkosten gratis.

De prijzen kunnen op ieder moment veranderd worden zonder voorafgaande mededeling

Onze aanbiedingen zijn enkel geldig voor particulieren.Ook professionele klanten kunnen voordelen verkrijgen,deze dienen echter eerst contact op te nemen met s.a.r.l ELF BENELUX. via volgend e-mail adres: contact@eyeslipsface.nl

De opgave van prijs slaat uitsluitend op het artikel zoals het wordt omschreven. De bijhorende foto is decoratief bedoeld en kan elementen of artikelen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs

Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt.

De prijzen kunnen op ieder moment veranderd worden zonder voorafgaande mededeling. De aankoper is verantwoordelijk voor de bestelde artikels vanaf het moment dat deze geleverd zijn.

De aankopen kunnen via visa of mastercard direct online betaald worden danzij een beveiligde betaling.

Een bestellingsbevestiging zal worden opgemaakt en via e-mail naar de klant worden verstuurd.

Onze artikels worden in een keer en op eenzelfde adres geleverd. Het transport ,binnen Nederland door Chronopost verzorgd, is gratis voor een bestelling van minimum 60€ op https://www.eyeslipsface.nl.

Artikel 4 – claim en bedenktijd

Wanneer u een artikel om welke reden dan ook niet wenst, heeft u het recht het artikel binnen 7 werkdagen na levering terug te sturen

Retourzendingen worden in dit geval alleen geaccepteerd indien de verpakking van de goederen onbeschadigd is. Hierbij geld tevens dat de kosten voor de retourzending voor uw rekening zijn.

De koper zal de s.a.r.l. ELF BENELUX aangetekend verzenden of via een e-mail naar contact@eyeslipsface.nl binnen 72 uren. De s.a.r.l. zal zich informeren bij de transporteur over de aanmerkingen op de leveringsbon. De schadevergoeding zal volgens de avv van de transporteur gedaan worden.

Artikel 5 -Aansprakelijkheid

We wijzen alle aansprakelijkheid af als u onze producten niet beschermd tegen licht, zon, koude, regen en/of wisselende temperaturen.

Artikel 6 - Wettelijk verplichte informatie

eyeslipsface.nl zal geen klantgegevens bekend maken, deze doorverkopen of voor andere commerciële doeleinden gebruiken.

Volgens de wet op de informatietechnologie, gegevensbestanden en persoonlijke vrijheden (wet n°78-17 van 6 januari 1978) mag iedere klant die een profiel bij e.l.f heeft toegang tot zijn gegevens hebben of ze wijzigen door een e-mail sturen naar contact@eyeslipsface.nl foto's van de website en gebruikte merken zijn eigendom van de SARL ELF BENELUX